Jonathan Johansson

Kungsbacka

Jonathan Johansson har sedan debuten 2008 byggt musikaliska monument av livets obekväma spektakel – och med dessa blivit en given, älskad och nödvändig del av landets musikscen. I höst släpper han sitt fjärde album Love & Devotion och kort därefter ger han sig ut på turné i landet

Jonathan Johansson är den svenska popens ledsagare mellan det ljusa och det mörka. Mellan nattsvart sorg och solig eufori har han skapat ett eget universum och cementerat sin position som en av landets främsta leverantörer av briljant pop.

Jonathan Johansson släpper sitt fjärde album senare i höst.

Titeln är Love & Devotion och efter att ha lyssnat på de senaste singelsläppen 'Real Thing' och 'Sommarkläder' kan vi ana ett nytt naket och kraftfullt avtryck i den påklädda men ack så sköra samtiden. Vi har här att göra med en artist som inte tycks lämna något åt slumpen, som blandar svart med vitt och frambringar guld.

Hans katalog har genom åren byggt en mäktig plattform där liveartisten Jonathan Johansson kan stå tryggt förankrad och obekymrat lekfullt ta ut svängarna och beröra hela känsloregistret. Malmö-sonen spelar på en nivå som skapar kraftig svindel halvvägs upp.

Årstidens naturliga mörker får lov att vika hädan, för den här hösten kommer att lysas upp av Jonathan Johansson.

Boka
27okt 19:30

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: http://www.kungsbackateater.se

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se