Hederos & Waldersten

Kungsbacka

Pianisten bakom The Soundtrack of Our Lives och Tonbruket, Martin Hederos, gör nu debut som solist med egenskrivna kompositioner.
Tlsammans med Jesper Waldersten uppträder de tillsammans i en konsert med musik från Martins första riktiga soloskiva. Albumet är en "dagboksskiva" som kurerats av Sofia Karlsson. Jesper Waldersten kommer att illustrera Martins pianospel live.

"Jag tror att Martin har en extra kota i nacken, ett redigt märgben. Det är därifrån han hämtar all sin klang och det är den jag tar hand om i bild och i text. Tillsammans levererar vi sedan över samtliga ögon, in i alla era öron. Under en unik kväll. Mer live än så är bara livet självt."
- Jesper Waldersten

Martin om Jesper

- Jesper är en sån jäkla kraft, han har funnits vid min sida som vän och vi har länge varit sugna på att göra något ihop. Han har ett mörker och humor i en blandning som passar med musiken. Det var inga superglada dagar i mitt liv när skivan kom till och Jesper fångar komplexiteten som finns där i vardagen, i relationer.

Jesper om Martin

- Martin är ett urdjur. Hans elektriska spelsätt, kröken på nacken, svetten som glider likt jazz över tangenterna och nerven som löper genom hela hans ryggrad passar mig perfekt. Det kommer bli mörkt. Det kommer bli ljuvligt.

Boka
19okt 19:30

Kontaktinformation

Kungsbacka Teater
Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: tourist@kungsbacka.se
Hemsida: http://www.kungsbackateater.se

Fakta

Boka biljetter på Kungsbacka Turistbyrå, 0300-83 45 95 eller på ticketmaster.se